Timus Bezi Kaybolmadıysa Ne Yapılmalı? - Doç.Dr. Hasan Ersöz

Timus bezi göğsun arkasında çocukluktan ergenlik sonrasına kadar devam eden vücudumuzda bulunan bir bezedir. Bu bez bağışıklılık sistemimizin gelişimini sağlıyor fakat 20 yaş üzerinde bu bezin kaybolması gerekmektedir.

Kaybolmadığı zaman bazı kas hastalıklarına sebep olabiliyor veya kendi dokunun beklemesi nedeniyle kanserleşmesine neden olmaktadır.

Bu nedenle 30 yaşına gelmiş her bireyde eğer hala timus dokusu devam ediyorsa kapalı ameliyat teknolojisiyle çıkarılması herkese önerilir.

Detaylı Bilgi Ve Randevu İçin Doç.Dr. Hasan Ersöz ile iletişime geçiniz

Daha fazla video için tıklayınız.

İlginizi ÇekebelicekVideolar

TurkHekimleri.com'da yer alan hasta yorumları, ilgili doktorun doğrudan veya dolaylı talebi olmaksızın, ilgili hasta tarafından özgürce yazılmaktadır. Bu web sitesinin temel amacı sağlık alanında kamuoyunun daha iyi bilgilenmesini sağlamaktır. TurkHekimleri.com bir başvuru hizmeti değildir ve herhangi bir Sağlık Hizmeti Sağlayıcısını tavsiye etmemektedir veya desteklememektedir.

TürkHekimleri.com sitesindeki içerikler tamamiyle bilgilendirme amaçlıdır. Gerçek doktor kontrolünün ve muayenesinin yerini tutamaz. Bu sitedeki bilgilerin hekim kontrolü olmaksızın uygulanması durumunda oluşabilecek her tür şikayet ve durumdan TürkHekimleri.com sorumlu tutulamaz. En doğru teşhis için lütfen doktorunuza muayene olunuz.

TürkHekimleri.com, site içeriğinde 1219 Sayılı Tababet ve Şuabatı Sanatlarının Tarzı İcrasına Dair Kanun'un 24.maddesi ve Tıbbi Deontoloji Tüzüğü'nün ilgili maddelerine uymaya söz vermiştir.