C Vitamini Nedir? Faydaları Nelerdir? - Uzm. Dr. Özlem Yazıcıoğlu

Merhaba bugün C vitamininden bahsediyoruz.

C vitamini Nedir?

C vitamini aslında sebze ve meyvelerden ya da tablet formunda alabildiğimiz suda eriyen bir vitamin türüdür. Sebze meyve ya da tablet formundan alabildiğimiz C vitamin miktarı oldukça sınırlıdır. Vücudumuzdan hepsi emilmez.

Bu yüzden kronik hastalıkların tedavisinde anti-aging etkisinden yararlanmak ya da antioksidan kapasitemizi arttırmak istediğimizde C vitamini kliniğimizde arteriovenöz dediğimiz uygulama metoduyla vermekteyiz.

Bu uygulama metodu 7,5 mg C vitamini serum fizyolojik içine vererek yapmaktayız. Uygulama süremiz 15 dakika ya da yarım saat içerisinde tamamlanmaktadır.

Uyguladıktan sonra C vitamini kombine ettiğimiz bir başka tedavi methodumuz ise glutatyondur. Glutatyonla beraber 5 haftalık bir kürle 7,5 mg C vitamini 1200 mg glutatyon tedavisi ile kombine ederek anti-aging etkisinden, kronik hastalıkların destek tedavisinden, yaşlanmanın etkilerini gidermek için ya da bağışıklık sistemimizi yükseltmek için bu ikili kombin tedaviyi öneriyoruz.

Bu konuyla ilgili daha geniş bilgi almak isteyen hastalarımızı kliniğimize davet ediyoruz. İyi günler, sağlıklı günler dilerim.

Uzm. Dr. Özlem Yazıcıoğlu

Detaylı Bilgi ve Randevu İçin Uzm. Dr. Özlem Yazıcıoğlu ile İletişime Geçiniz. 

Daha Fazla Video İçin Tıklayın.

İlginizi ÇekebelicekVideolar

TurkHekimleri.com'da yer alan hasta yorumları, ilgili doktorun doğrudan veya dolaylı talebi olmaksızın, ilgili hasta tarafından özgürce yazılmaktadır. Bu web sitesinin temel amacı sağlık alanında kamuoyunun daha iyi bilgilenmesini sağlamaktır. TurkHekimleri.com bir başvuru hizmeti değildir ve herhangi bir Sağlık Hizmeti Sağlayıcısını tavsiye etmemektedir veya desteklememektedir.

TürkHekimleri.com sitesindeki içerikler tamamiyle bilgilendirme amaçlıdır. Gerçek doktor kontrolünün ve muayenesinin yerini tutamaz. Bu sitedeki bilgilerin hekim kontrolü olmaksızın uygulanması durumunda oluşabilecek her tür şikayet ve durumdan TürkHekimleri.com sorumlu tutulamaz. En doğru teşhis için lütfen doktorunuza muayene olunuz.

TürkHekimleri.com, site içeriğinde 1219 Sayılı Tababet ve Şuabatı Sanatlarının Tarzı İcrasına Dair Kanun'un 24.maddesi ve Tıbbi Deontoloji Tüzüğü'nün ilgili maddelerine uymaya söz vermiştir.