Tıbbi Kolajen Nedir? Nasıl Uygulanır? - Uzm. Dr. Özlem Yazıcıoğlu

Kolejen nedir?

Kolejen aslında cildimizin yapı taşıdır. Cildimizde Tip-1 kolejen bulunur.  Vücudumuzda  yirmiye yakın kolejen çeşidi bulunmakla beraber  bugünkü konumuz Tıp 1 kolejendir. Kolejen yirmili yaşlardan sonra her 10 yılda %10 azalarak gitgide azalmaktadır.  Bu sebeple de ilerleyen yaşlarda kolejen azlığına bağlı olaraktan da cildimizde kırışıklıklar, lekelenmeler, nem kaybı ve kurumalar meydana gelmektedir. İşte bu sebeple de kolejjeni biz bir mezoterapi uygulaması olarak kırklı yaşlardan sonra ince kırışıklığı oluşmuş  tüm hastalarımıza önermekteyiz.

Kolejeni nası veriyoruz?

Kolejeni ince uçlu iğneler yardımıyla cildin orta tabakasına belli aralıklarla vermekteyiz.  Kolejan uygulamamız 20 dakikamızı aşmamakla beraber tüm kırklı yaşlardan sonra cildinde sarkmalar hisseden, boynunda kırışıklıkları fark eden,  ağız kenarında ya da göz çevresinde  ince kırışıklıkları mevcut olan tüm hastalarımız kolejlerin etkisinden faydalanabilirler. Bu konuyla ilgili daha geniş bilgi almak isteyen siz hastalarımızı kliniğimize davet ediyoruz İyi günler sağlıklı günler dilerim.

Detaylı Bilgi ve Randevu İçin Uzm. Dr. Özlem Yazıcıoğlu ile İletişime Geçiniz. 

Daha Fazla Video İçin Tıklayın.

İlginizi ÇekebelicekVideolar

TurkHekimleri.com'da yer alan hasta yorumları, ilgili doktorun doğrudan veya dolaylı talebi olmaksızın, ilgili hasta tarafından özgürce yazılmaktadır. Bu web sitesinin temel amacı sağlık alanında kamuoyunun daha iyi bilgilenmesini sağlamaktır. TurkHekimleri.com bir başvuru hizmeti değildir ve herhangi bir Sağlık Hizmeti Sağlayıcısını tavsiye etmemektedir veya desteklememektedir.

TürkHekimleri.com sitesindeki içerikler tamamiyle bilgilendirme amaçlıdır. Gerçek doktor kontrolünün ve muayenesinin yerini tutamaz. Bu sitedeki bilgilerin hekim kontrolü olmaksızın uygulanması durumunda oluşabilecek her tür şikayet ve durumdan TürkHekimleri.com sorumlu tutulamaz. En doğru teşhis için lütfen doktorunuza muayene olunuz.

TürkHekimleri.com, site içeriğinde 1219 Sayılı Tababet ve Şuabatı Sanatlarının Tarzı İcrasına Dair Kanun'un 24.maddesi ve Tıbbi Deontoloji Tüzüğü'nün ilgili maddelerine uymaya söz vermiştir.