Doç. Dr. Özgür Çakmak; "Cerrahinin bir sanat ve yetenekli bir cerrahin da büyük bir sanatçı" olduğu düşüncesiyle meselğine olan sevgisini dile getirmektedir.
Tebrikler.
Sorduğunuz soru başarıyla gönderildi.
Cevapları, Sorunuz & Uzmanın Cevabı sayfasından takip edebilirsiniz.
Direkt mesaj yazarak Türk Hekimi'ne soru sorun, bilgi alın veya randevu talep edin.
Merhaba hocam benim sol testisimde varikosel tesbit edildi 3. Dereceden nasıl bi yol izlemeliyim size nasıl ulaşabilirim yeni evliyim çocuk sahibi olmak istiyorum
Ahmet Bey merhaba 05307163577 numaralı telefondan bana ulaşabilirsiniz. Detaylı bilgilendirme ve izleyeceğimiz yol hakkına görüeşbiliriz.
Merhabaiyi günler dilerim ben manisa somadan hanife babam rahatsızlandı sadece grip olarak gitmiştik doktora oradan kalp göğüs dahiliye falan derken karnında bir şişlik vardı bizde korkarak doktora sorduk ve o da ultrason falan istedi ve sonuçlara göbek fıtığı falan denilmişti oysaki ondan önemli başka bir hastalığa denk gelinmiş o esnada babamın sol böbrekte 34mm olmalı bir tümör olduğunu söyledi ve bizi manisa şehir hastanesine gitmemizi söyledi oradaki doktor beyde evet doğru dedi babama kanserinin dedi ama kilo vermesini ve benden telefon bekleyin dedi ameliyat için ya böbreği tamamen yada o kısmı aliriz dedi ve biz de korkuyoruz başka bir organa falan sıçrar diye bunun yeni olmadığını söyledi bize bu 2 3 yıllık falan var dedi ama korkuyoruz ben de doktor araştırırken sizi buldum sormak istedim nasıl olur acaba diye maddi durumları pek iyi sayılmaz o yüzden özellere gidemem kızım ben diyor ben öğrenmek istiyorum doktor bey ne yapmamız lazım ben elimden geldiği kadarıyla destek olmak istiyorum bilgi verirseniz sevinirim.Babam daha önce kalp krizi geçirmişti stent takılmış ve beyin kanaması geçirmişti o yüzden çok ilaç kullanıyor şu an ama onlarla ilgili bir problemi yok şu anda babama kalırsa zaten bende birsey yok ben iyiyim diyor hep.
Hanife hanım öncelikle geçmiş olsun Bu hafta kongre nedeniyle izinliyim Haftaya Sali gunu (17 Eylül ) polikliniğe hasta ve tetkikleri ile gelebilirseniz durumu ile ilgili ücretsiz bir görüşme ve muayene yapabiliriz 0530 716 35 77 numaralı telefondan da bana ulaşabilirsiniz (Bu hafta Cumartesi gününe kadar yurtdisinda olacagim)
Kişilik haklarına saygısızlık ve hakaret içermeyen tüm yorumlar yayınlanmaktadır.
Kendisi de emekli ürolog olan babamın böbregindeki tümöral kitle nin robotik cerrahi ile alınması hususunda yaptığımız tüm araştırmalar sonucunda elde ettiğimiz öne çıkan isim Prof. Dr. Özgür Çakmak idi. Sayın hocamin ameliyat öncesi yaptığı detaylı sunum ile süreci çok rahat anladık. Robotun sağladığı büyütme ile hayli küçük olan böbrekteki tümoral kitlenin böbreğe eser miktarda zarar verecek şekilde alinabilecegini örneklerle bize açıkladı Kendimizi güvende hissettik. Ameliyat günü sabahın erken saatlerinde bizle olan sayın hocam ameliyatın bitimini müteakiben bize detaylı açıklamalar yaparak endişelerimizi giderdi. Hastamızın odaya alınmasını müteakiben tüm ameliyat incelemelerini ve pansumanlarini kendisi gerçekleştirdi. Taburcu olana kadar aynı esaslarla bizle ilgilendi. Mesai mevhumu gözetmeksizin hastamizla ilgili tüm koordineleri gerceklestirdi. Zor bir süreci gönül rahatlığı, konfor ve sağlıkla aşmamızı sağladı. Tümoral kitleyi başarı ile aldı ve böbreği korudu. Emeklerinden dolayi kendisine çok teşekkür ederiz.
Doktorumdan çok memnunum İyi ki var Kendim de emekli Üroloji Doktoru olarak böbreğimdeki tümeral kitlenin ameliyatını robotik cerrahi ile Özgür beyin yapmasını tercih ettim ve bu kararımdan memnun kaldım Tüm ameliyat öncesi, ameliyat ve ameliyat sonrası yaşanılan süreç mükemmeldi Tekrar teşekkür ediyorum
Böbrek kanseri teşhisi ile tanışmış olduğumuz ;Profesör Doktor Özgür Çakmak hocamız ;82 yaşında olan babamın ameliyatını robotik cerrahi ile yaptı.Hastanın; her aşamasında hep yanındaydı ve her anıyla kendisi ilgilendi; pansumanlarını bile kendisi yaptı.Aynen söylediği gibi 3.günü taburcu edilip evimize gelmiştik.Hastaneden çıkarken sormayı unuttuğumuz sorularımıza,mesajlarımıza her an dönüş yaparak,bizi bilgilendirmiştir.Başarılı bir Doktor ve iyi bir insan olduğuna inanıyor ve bu tarz rahatsızlığı olan her hastaya hiç tereddütsüz tavsiye ediyorum.Kendisine de iş hayatında başarılar diliyorum.
Hekim arkadaslarimin onerisiyle Ozgur hoca ile baglanti kurma firsatimiz oldu. Yakinimin prostat kanseri tanisi almasi sonrasinda hocamiz robotik cerrahi hakkinda bizi bilgilendirdi. Ameliyat oncesi ve sonraki surecte cok sukur hicbir problem yasamadik. Kiymetli hocamiza cok tesekkur ediyor, basarilar diliyorum.
Yoğun çalışma temposu içinde bile hastası ile ilgilenen deneyimli bir uzman
Babama prostat büyümesi nedenli operasyon önerildi. Robotik cerrahi (robotik prostatik adenomektomi) (RAPA) sonrası Özgür hocam çok ilgiliydi. Babam kısa süre içerisinde ayaklandı. Anestezi doktoru olarak ben de daha az kanama ve ağrı nedenli babam için bu operasyonu tercih ettim. Her şey için teşekkürler.